Overname Spinmannetje.nl

Goed nieuws…. Via deze weg willen wij u informeren dat bedrijf Spinmannetje.nl per 1 april 2021 is overgedragen aan collega bedrijf Spiderbuster Nederland B.V. uit Elburg. Het team van Spiderbuster Nederland uit Elburg zal alle werkzaamheden omtrent de anti spin behandelingen vanaf 1 april 2021 overnemen van bedrijf Spinmannetje.nl.

Overname Spinmannetje

Spiderbuster Nederland is al sinds 2001 actief op het gebied van het schoonhouden van insectenoverlast. En hebben al ruim 15 jaar ervaring in deze specifieke branche.

Gezien de professionaliteit van het bedrijf, de service en de gelijkwaardige kwaliteit van de behandelingen draagt het spinmannetje.nl haar klanten dan ook met een gerust hart over aan Spiderbuster Nederland B.V.

Met een vast kantoor gevestigd in Elburg kunt u tijdens kantoortijden van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot en met 17:00 contact opnemen met een van de receptionisten.

Binnenkort zal het team van Spiderbuster Nederland contact met u opnemen in verband met het uitvoeren van de behandelingen voor komend jaar. U kunt uiteraard ook zelf contact opnemen om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch op:

Telefoon nummer 0525 68 65 97 of per email op info@spiderbuster.nl.

Heeft u vragen en/of opmerkingen, neem dan gerust contact op met het kantoor van Spiderbuster Nederland B.V. Zij helpen u graag verder.

Spiderbuster Nederland BV

www.spiderbuster.nl
T : 0525 68 65 97
E : info@spiderbuster.nl

Openingstijden : Maandag t/m vrijdag  08.30 uur - 17.00 uur
Feestdagen gesloten

Aanmelden voor de online nieuwsbrief

Aanmelden voor de online nieuwsbrief NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.