Spinnenwebben milieuvriendelijk verwijderen

Spiderbuster is de professional in het schoonhouden van woningen, bedrijfspanden, boten, caravans, etc. bij overlast van spinnenwebben. Bedrijfspanden zijn veelal voorzien van sterke verlichting, deze trekken insecten aan zoals vliegen, muggen enz. Zowel de verlichting als het pand worden hierdoor sterk bevuild. Ook zonder verlichting zijn vooral portieken, terrasschermen, kozijnen en boeiboorden een gewild object. Gebouwen in de buurt van oppervlaktewater zitten meestal onder het spinrag en uitwerpselen.

Door onze behandeling is dit probleem verleden tijd! Wij zorgen ervoor dat alles er voor negentig procent spinnenweb vrij blijft uitzien. Bovendien geven wij op al onze diensten 6 maanden garantie.

Verwijderen van spinnenwebben

Spinnenweb overlastHoe werken wij nou eigenlijk? Wij halen 80 tot 90% van de spinnenwebben en de nesten weg met een ragebol van alle ramen, deuren en kozijnen van het te behandelen object. Hierna zullen wij de ramen, deuren en kozijnen behandelen met ons gecertificeerd product wat geheel ecologisch is. Hier vindt u een volledige uitleg van onze werkwijze.

Wellicht heeft u in onze documentatiemap gelezen, dat wij de nodige ervaring hebben in het schoonhouden van panden zoals een groot aantal woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers, overheidsinstanties, multinationals enz. Wilt u een documentatiemap ontvangen, dan kunt u hier het contactformulier invullen.

De bijzondere voordelen van Spiderbuster zijn:

 • Spiderbuster is 100% biologisch afbreekbaar
 • Spiderbuster is niet giftig en hoeft als zodanig niet in de gifkast te worden bewaard
 • Spiderbuster is geen bestrijdingsmiddel en wij hebben dan ook geen spuitlicentie nodig
 • Het product is volledig in wateroplosbaar
 • Spiderbuster heeft geen etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, rvs, rubber en is volkomen veilig op chroom, keramiek, porselein of emaille.
 • Spiderbuster heeft geen gevaren zinnen (levert geen gezondheidsproblemen op)

Kostenbesparend

Net geschilderd of schoongemaakt? Wij zorgen ervoor dat uw pand er mooi en representatief uit blijft zien en niet gelijk weer onder de spinnenweb en uitwerpselen komt. Uit onze ervaring is gebleken dat het schilderwerk langer uitgesteld kan worden als u gebruik maakt van onze behandeling.

Spinnenweb weetjes

Het spinnenweb wordt gemaakt van spinsel. Spinnen zijn een van de weinige dieren die spinsel aan kunnen maken. Spinsel komt uit de spintepels. De spintepels scheiden een vloeistof af die uithard tot een draad zodra de vloeistof door de spinnen wordt uitgerekt. Het spinsel bevat voornamelijk uit proteïnen. De spin kan verschillende diktes maken van de draden. Het spinsel wordt gebruikt voor meerdere doeleinden:

 • Het vangen van prooien door middel van een web, in de meeste gevallen.
 • Het inpakken van de prooi alvorens hem op te eten.
 • Het verankeren van het lichaam tijdens het lopen of het springen.
 • Jonge spinnen gebruiken spinsel om zich mee te laten zweven, op deze manier kunnen ze zich goed verspreiden, tot wel honderden meters ver.

Wist je dat spinrag sterker is dan de beste synthetische materialen die de mens kan maken bij dezelfde dikte?
Wist je dat er een spinnensoort is die een web kan maken dat sterk genoeg is om vogels en vleermuizen mee te vangen?
Wist je dat er ooit een web is aangetroffen van 3 vierkante meter groot? Dit web was boven het water gespannen.
Wist je dat er gemiddeld 130 spinnen leven op 1 vierkante meter?

Share on Pinterest

Aanmelden voor de online nieuwsbrief

Aanmelden voor de online nieuwsbrief NL

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.