Spinnenwebben milieuvriendelijk verwijderen

Hoe gaan we de spinnenoverlast te lijf? Onze medewerkers halen ter plekke 80 tot 90% van de spinnenwebben – en de nesten – met een ragebol weg van alle ramen, deuren en kozijnen van het te behandelen object. Hierna behandelt Spiderbuster deze oppervlakten met ons gecertificeerd product dat geheel ecologisch verantwoord is.

De bijzondere voordelen van ons product:

  •  Spiderbuster is 100% biologisch afbreekbaar 
  •  Spiderbuster is niet giftig en hoeft als zodanig niet in de gifkast te worden bewaard
  •  Spiderbuster is geen bestrijdingsmiddel; wij hebben dan ook geen spuitlicentie nodig
  • Spiderbuster is volledig in water oplosbaar
  •  Spiderbuster heeft geen etsende werking op glas, gegalvaniseerde materialen, aluminium, kunststoffen, rvs en rubber en is volkomen veilig op chroom, keramiek, porselein of emaille.
  • Spiderbuster bevat geen gevaarlijke stoffen en levert dus geen gezondheidsproblemen voor mens en dier op
  • Spiderbuster is kostenbesparend

Net geschilderd of schoongemaakt?
Heeft u uw pand net geschilderd of uitvoerig schoongemaakt? Wij zorgen ervoor dat uw pand niet gelijk weer onder de spinnenweb en uitwerpselen komt, maar dat het er mooi en representatief blijft uitzien. Ervaring leert bovendien dat het schilderwerk langer uitgesteld kan worden als u van onze behandeling gebruikmaakt. Kortom: de bestrijding van spinnen levert zelfs een besparing aan het onderhoud op en scheelt u dus geld.

Garantie
Wij zorgen ervoor dat uw pand, boot of caravan er voor zeker negentig procent spinnenwebvrij blijft uitzien. Bovendien geven wij op al onze diensten vier maanden garantie.

Woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers, overheid en multinationals
Naast ons werk voor particulieren en (kleine) bedrijven, verzorgen we ook diverse panden en complexen van woningbouwverenigingen, vastgoedbeleggers, overheidsinstanties en multinationals. Behoort u tot deze groep en wilt u graag een documentatiemap omtrent onze dienstverlening ontvangen, dan nodigen wij u uit hier het contactformulier invullen.


Spinnenweb weetjes  (klik hier voor meer informatie)
Share on Pinterest
There are no images.

Aanmelden voor de online nieuwsbrief

Aanmelden voor de online nieuwsbrief NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.