Product | Spinnenoverlast milieuvriendelijk verwijderen

Hoe gaat Spiderbuster Nederland BV. spinnenoverlast te lijf? Onze medewerkers halen ter plekke 80 tot 90% van het spinrag met een ragebol weg van alle ramen, deuren en kozijnen van het te behandelen object. Als dat gedaan is behandelt Spiderbuster deze oppervlakten met ons gecertificeerd product dat geheel ecologisch verantwoord is.

Voordelen van onze behandeling:

Hele seizoen en/of jaar vrij van spinnenvervuiling

 Geen gif 100% biologisch afbreekbaar

Beschermd tevens uw schilderwerk

Door uw object te laten behandelen bespaart u op andere onderhoudskosten

Heeft u uw pand net geschilderd of uitvoerig schoongemaakt? Wij zorgen ervoor dat uw pand niet gelijk weer onder het spinrag en de uitwerpselen van de spin komt, maar dat het er mooi en representatief uit blijft zien. Ervaring leert bovendien dat schoonmaak en schilderwerk langer uitgesteld kan worden na onze behandeling. Kortom: onze behandeling van spinnenoverlast levert zelfs een besparing op onderhoud en scheelt u dus geld.

Heeft u net uw object geschilderd? Houdt er rekening mee dat het schilderwerk 2 á 3 weken moet uitharden voor dat wij ons product mogen aanbrengen. Mocht u het door ons behandelde object gaan schilderen nadat wij geweest zijn, dan komt de garantie te vervallen. Ook kunnen er tijdens de behandeling vloeistofsporen achterblijven op de ramen. Ons advies is om na 2 á 3 dagen, nadat de behandeling met ons product is uitgevoerd, pas weer de ramen en dergelijke schoon te maken. Uiteraard niet met hoge druk of chemische middelen. 

Schoonmaak- en dienstverlenende bedrijven, gemeentes, overheid, gebouwenbeheerders en multinationals

Naast onze werkzaamheden voor particulieren en bedrijven werken wij ook samen en in opdracht van diverse schoonmaak- en dienstverlenende bedrijven, verschillende gemeentes, overheidsinstellingen, gebouwenbeheerders, vve beheerders en multinationals. Behoort u tot één van deze groepen en wilt u graag een documentatiemap omtrent onze dienstverlening ontvangen, dan nodigen wij u uit hier het contactformulier in te vullen.

 

Aanmelden voor de online nieuwsbrief

Aanmelden voor de online nieuwsbrief NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.