Werkwijze

Onze methode is volledig gifvrij, maar daarmee beslist niet minder effectief! Het middel zorgt ervoor dat spinnenwebben zich niet meer aan de oppervlakte kunnen hechten. Ons product is 100% biologisch afbreekbaar en richt het zich niet op de verdelging van de spinnen, maar puur op een schoon resultaat. Milieuvriendelijk én effectief!

STAP 1.
De medewerkers van Spiderbuster halen 80 tot 90% van de spinnenwebben en de nesten van het te behandelen object weg met een ragebol.

STAP 2.
Als de buitenruimte schoon van spinnenwebben en nesten is behandelen we alle ramen, deuren, kozijnen en verlichtingselementen met ons product. Dit doen we met een nevelspuit.

STAP 3.
Na onze behandeling voeren we een eindcontrole uit en ontvangt een garantie bewijs.

Wij geven 4 maanden garantie op al onze diensten. Onze garantie geldt uitsluitend op het behandelde hoofdobject en vervalt nadat er schilderwerkzaamheden zijn uitgevoerd. Alle extra schoongemaakte objecten rondom – denk aan tuinset, schuttingen, speeltoestellen e.d. – zijn uitgesloten van garantie. Onze 'geen gezeur garantie' geldt voor zowel particulieren, als voor bedrijven.

Heeft u net uw object geschilderd? Houdt er rekening mee dat het schilderwerk 2 á 3 weken moet uitharden voor dat wij ons product mogen aanbrengen. Mocht u het door ons behandelde object gaan schilderen nadat wij geweest zijn, dan komt de garantie te vervallen. Ook kunnen er tijdens de behandeling vloeistofsporen achterblijven op de ramen. Ons advies is om na 2 á 3 dagen, nadat de behandeling met ons product is uitgevoerd, pas weer de ramen en dergelijke schoon te maken. Uiteraard niet met hoge druk of chemische middelen.

Wij helpen u graag!

Inmiddels weet u het: Voor het milieuvriendelijk én effectief verwijderen van spinnenoverlast bent u bij Spiderbuster aan het juiste adres. We hebben getracht u op onze website alle benodigde informatie te verstrekken. Wilt u desondanks toch nog graag meer weten over onze precieze werkwijze of hebt u nog andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 

Aanmelden voor de online nieuwsbrief

Aanmelden voor de online nieuwsbrief NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.