Werkwijze

Wat is spinnenoverlast?

De overlast van spinnen bestaat niet alleen uit rag/nesten maar ook uit uitwerpselen. De uitwerpselen van de spin bevatten zuren, die te herkennen zijn aan “zwarte pitjes” op de kozijnen. De zuren tasten houtwerk maar ook aluminium- en kunststof kozijnen aan.

Wij weten uit eigen ervaring hoe erg de spinnenoverlast van tegenwoordig kan zijn. Dat ervaart u zelf misschien ook wel. Overal om uw huis zijn die beesten tegenwoordig wel te vinden. Wilt u dit opgelost hebben, laat dan uw woning/bedrijfspand of ander object door ons behandelen

Schoonmaken

Hoe werken wij nou eigenlijk? Wij halen 80 tot 90% van de spinnenwebben en de nesten weg met een ragebol van alle ramen, deuren en kozijnen van het te behandelen object. Hierna zullen wij de ramen, deuren en kozijnen behandelen met ons gecertificeerd product wat geheel ecologisch is.

Bij Spiderbuster bent u niet verplicht om speciaal thuis te blijven als we uw woning komen behandelen omdat alleen de buitenzijde behandeld wordt (mits we overal bij kunnen). Daarom kunt u gewoon gaan werken of andere dingen gaan doen.

Geen gif!

Bij spinnen verwijdering denkt u waarschijnlijk meteen aan giftige stoffen die gebruikt worden om de spinnen te laten verdwijnen. U hebt helemaal niks met spinnen en al helemaal niet als ze zich rondom de woning bevinden, maar u vindt het toch ook niks als er gif gebruikt wordt bij de verwijdering.

Spiderbuster gebruikt geen giftige stoffen bij de behandeling. Wij vinden het zelf ook helemaal niets om daarvoor gif te gebruiken, en daarom doen we dat ook niet. Onze methode is volledige gifvrij, waardoor wij niks in een gifkast hoeven te gebruiken. Dat biedt uiteindelijk alleen maar voordelen, zoals dat het niet schadelijk is voor het milieu.

De werking van dit 100% biologisch afbreekbaar middel richt zich dan ook NIET op de verdelging van de spinnen maar op een schoon resultaat.

Geen Gezeur Garantie!

Ons UNIEKE GEEN GEZEUR GARANTIE geldt voor zowel particulieren als bedrijven. Deze service is alleen van toepassing op het object, alle extra objecten rond het huis zijn uitgesloten van garantie (tuinset, schuttingen, speeltoestellen e.d.) Spiderbuster geeft u deze service omdat de combinatie van bedrijf en product zo uniek is dat wij de klant altijd in het gelijk stellen. Alle klanten ontvangen na de behandeling onze garantievoorwaarden.
Bent u niet tevreden, neemt u dan alstublieft contact met ons op.

Meer informatie?

Voor spinnen verwijdering op een milieuvriendelijke wijze kunt u daarom bij Spiderbuster terecht. Wilt u meer informatie over onze precieze werkwijze of hebt u nog andere vragen? Neemt u dan gerust eens contact met ons op.

Share on Pinterest
There are no images.

Aanmelden voor de online nieuwsbrief

Aanmelden voor de online nieuwsbrief NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.