Werkwijze


Wat is spinnenoverlast?
De overlast van spinnen bestaat niet alleen uit spinrag en nesten, maar ook uit uitwerpselen. De uitwerpselen van de spin bevatten zuren, die te herkennen zijn als “zwarte pitjes” op de kozijnen. De zuren in de uitwerpselen tasten houtwerk, maar ook aluminium en kunststof kozijnen aan.

Schoonmaken
De medewerkers van Spiderbuster halen met een ragebol 80 tot 90% van de spinnenwebben en de nesten op het door ons te behandelen object weg. Ramen, deuren en kozijnen worden behandeld met ons gecertificeerd product dat geheel ecologisch verantwoord is.

Geen gif!
Bij het verwijderen van spinnen denkt u misschien aan giftige stoffen die gebruikt worden om de spinnen voorgoed te laten verdwijnen. Een gedachte die u tegen de borst stoot. U hebt helemaal niks met spinnen en u wilt ze niet graag rondom uw woning aantreffen, maar u vindt het niet fijn als er gif gebruikt wordt om de plaag te bestrijden. Wees gerust!

100% biologisch afbreekbaar
Spiderbuster maakt bij de behandeling geen gebruik van giftige stoffen. Niet in de laatste plaats omdat wij gif zelf ook geen goede oplossing vinden. Daarom stellen we u graag gerust. Onze methode is volledig gifvrij, maar daarmee beslist niet minder effectief! Het middel zorgt ervoor dat spinnenwebben zich niet meer aan de oppervlakte kunnen hechten. Erg vervelend voor de spin die, zonder het spinnen van zijn web, niet meer op jacht kan naar insecten. Dus zal de spin uw pand links laten liggen en elders zijn webben spinnen. De overlast is daarmee voorgoed voorbij.

Behalve dat ons middel niet schadelijk is voor het milieu, biedt het nog veel meer voordelen. Zo is het middel 100% biologisch afbreekbaar en richt het zich NIET op de verdelging van de spinnen, maar puur op een schoon resultaat. Milieuvriendelijk én effectief!

Thuis blijven?
Bij Spiderbuster bent u niet verplicht om speciaal thuis te blijven als we uw woning komen behandelen (mits we overal goed bij kunnen), omdat alleen de buitenzijde behandeld wordt. Daarom kunt u gewoon gaan werken of andere dingen gaan doen.

Geen Gezeur Garantie!
Ons unieke 'geen gezeur garantie' geldt voor zowel particulieren, als voor bedrijven. Het is alleen van toepassing op het behandelde hoofdobject (alle extra schoongemaakte objecten rondom het huis – denk aan tuinset, schuttingen, speeltoestellen e.d. – zijn uitgesloten van garantie). Dakpannen, schoorstenen en rieten daken worden niet behandeld, mits hiervoor extra betaald wordt. 

Spiderbuster geeft u deze service omdat we overtuigd zijn van onze kennis en kunde. Dit, gecombineerd met ons unieke product, maakt dat wij zeker weten dat we u goed van dienst kunnen zijn.

Bent u onverhoopt toch niet tevreden, neemt u dan vooral contact met ons op, zodat we het probleem kunnen oplossen.

Meer informatie?
Inmiddels weet u het: voor het op milieuvriendelijke wijze verwijderen van spinnen bent u bij Spiderbuster aan het juiste adres. We hebben getracht u op onze website alle benodigde informatie te verstrekken. Wilt u desondanks toch nog graag meer weten over onze precieze werkwijze of hebt u nog andere vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Share on Pinterest
There are no images.

Aanmelden voor de online nieuwsbrief

Aanmelden voor de online nieuwsbrief NL

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.